Welkom!

Dit is onze blog die wij hebben gemaakt naar aanleiding van de opdracht voor trends. Wij moesten onderzoeken wat de trends zijn op het gebied van vrijetijdsbestedingen van 50 plussers.

Anna, Aréle, Bibi, Joost, Katinka, Nikita, Priscilla en Serina

woensdag 16 januari 2008

50plussers onderhouden hun Webfamilie


SeniorWeb is een familiewebsite voor 50 plussers. Op www.seniorweb.nl/webfamilies kunnen ze op een eenvoudige wijze met familie communiceren en documenten en foto’s uitwisselen. SeniorWeb wil met deze website en makkelijke en beschermde omgeving op internet creëren voor families. Centraal staat de oudere generatie die verantwoordelijk is voor het onderdeel webfamilie.

SeniorWeb biedt al sinds 1996 50plussers de mogelijkheid om cursussen te volgen voor het gebruik van de computer. Ze leren alle basis zaken als omgaan met internet en de e-mail. Doordat ze leren werken met de computer kunnen ze beter communiceren met kinderen, kleinkinderen en biedt het mogelijkheden om contacten op te doen via het web.

Dit persbericht is bruikbaar omdat het laat zien dat de afgelopen jaren al allerlei mogelijkheden zijn ontwikkeld voor de oudere doelgroep zodat die ook steeds meer mee kunnen in de digitale wereld . Wij kunnen dit goed gebruiken omdat het een duidelijke trend aangeeft binnen de senioren. Ook deze doelgroep gaat steeds meer mee in de nieuwe media.

Nieuwsbank Razende Robot Reporter (12 april 2005) 50plussers onderhouden hun Webfamilie
Geraadpleegd op 18 december 2007, van:
http://www.nieuwsbank.nl/inp/2005/04/12/R108.htm

Geen opmerkingen: