Welkom!

Dit is onze blog die wij hebben gemaakt naar aanleiding van de opdracht voor trends. Wij moesten onderzoeken wat de trends zijn op het gebied van vrijetijdsbestedingen van 50 plussers.

Anna, Aréle, Bibi, Joost, Katinka, Nikita, Priscilla en Serina

donderdag 17 januari 2008

Senioren geven 4,7 miljard per jaar uit aan vakanties

Dit artikel gaat voornamelijk over vakanties van senioren maar er wordt ook aandacht besteedt aan comfort, zekerheid, service en rust tijdens vakantie. 50+ers stellen hier hoge eisen aan. Het blijkt dat veel van de huidige 50-plussers geëmancipeerd zijn, actief en zelfbewust zijn, nieuwe initiatieven nemen, cursussen en opleidingen volgen, musea bezoeken, vrijwilligerswerk verrichten, aan fitness doen en surfen op het internet. 50+ers zijn graag betrokken bij de ontwikkeling van diensten en/of producten die voor hen bedoelt zijn.

Dit artikel is relevant voor onze blog omdat het NBTC onderzoek heeft gedaan naar de houding en de mening van 50+ers met betrekking op recreatie tijdens een vakantie.

NBTC (1 april 2004) Senioren geven 4,7 miljard per jaar uit aan vakanties Geraadpleegd op 2 januari 2008, van: http://www.nieuwsbank.nl/inp/2004/04/01/F036.htm

Geen opmerkingen: