Welkom!

Dit is onze blog die wij hebben gemaakt naar aanleiding van de opdracht voor trends. Wij moesten onderzoeken wat de trends zijn op het gebied van vrijetijdsbestedingen van 50 plussers.

Anna, Aréle, Bibi, Joost, Katinka, Nikita, Priscilla en Serina

woensdag 16 januari 2008

Vijftigplusser.nl lanceert ‘Hyves’ voor 50 plussers

Het eerste Nederlandse ‘online social network’ voor 50 plussers is opgericht door Thijs van Halteren.. Vijftigplusser.nl is de nieuwe ‘Hyves’ voor 50 plussers. De site biedt verschillende mogelijkheden als; 50 persoonlijke profielen aanmaken, fotoboeken opstellen, vriendenoverzichten maken clubs en groepen vormen enzovoorts. Vijftifplusser.nl is uniek in zijn soort.
De oprichter verwacht in december 100.000 bezoekers en maar liefst 1 miljoen pageviews. Het aantal kan ook alleen nog maar groeien want er zijn 5,3 miljoen 50 plussers in Nederland, waarvan meer dan 60% toegang heeft tot internet. (www.breekijzer.nl)

Dit artikel is relevant omdat het duidelijk laat zien waar de 50 plussers mee bezig zijn. Ook deze doelgroep wordt steeds moderner en vindt het onderhouden van sociale contacten erg belangrijk. Verder toont dit artikel aan dat de groeipotenties van de doelgroep enorm zijn.

Breekijzer (z.j.). Vijftigplusser.nl lanceert ‘Hyves’ voor 50 plussers
Geraadpleegd op 13 december 2007, van:
http://www.breekpunt.nl/artikel.aspx?rubriekid=1&artikelid=1662

Geen opmerkingen: